Wat we doen

We ontwerpen en adviseren. En dat allebei op zeer uiteenlopende schaal.

Nieuwe huisstijl?

Sluit uw huidige imago niet meer aan bij wat u als bedrijf wilt uitstralen? Heeft u een project dat in de markt moet worden gezet? Of bent u starter? Dan kunnen we u helpen bij het vaststellen van uw gewenste imago en ervoor zorgen dat alle communicatie hierbij naadloos aansluit. Als éénmansbedrijf heeft u natuurlijk andere eisen dan wanneer u een grotere onderneming heeft. Daarom leveren we altijd maatwerk en maken daarover vooraf duidelijke afspraken.

Specifiek product?

Bladen, websites, nieuwsbrieven, jaarverslagen, correspondentiereeksen, brochures… we ontwerpen het allemaal. Maar we blijven bij onze leest: ontwerpen. zo!ontwerp heeft een uitgebreid netwerk van aanverwante vakdisciplines als tekstschrijvers, webbouwers, fotografen etc. waarmee het prima samenwerken is. Voor klanten betekent dat altijd perfect maatwerk, zonder overhead en met één aanspreekpunt.

En als het ontwerp klaar is, gaat het drukwerk naar de drukker en de website naar de bouwer. Uiteraard onder onze supervisie. We kiezen onze leveranciers zorgvuldig. Het zijn allemaal specialisten, die zichzelf en daarmee ons, goed op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen op hun vakgebied.

Op dit artikel kan niet gereageerd worden.